Συνέντευξη

Με αφορμή την παρουσίαση στο περιοδικό μας της κτηνιατρικής κλινικής στην Αγ. Παρασκευή, στην οποία η Lift up ανέλαβε την κατασκευή ενός ιδιαίτερου ανελκυστήρα, ζητήσαμε από τους ιδιοκτήτες της, Θέμη Σωτηρόπουλο και Κώστα Τσιάρα, να μας μιλήσουν για τη Lift up και το έργο.

Θα μπορούσατε να μας πείτε λίγα λόγια για την εταιρία;

Η Lift up είναι μια τεχνική εταιρία προηγμένων ανελκυστήρων με συνεχή επιδίωξη τη συνέπεια, την ποιότητα, την ασφάλεια και την καλαισθησία των έργων της. Ένα τετράπτυχο που αν ακολουθείται από μια εταιρία τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Πώς πρόεκυψε η συνεργασία σας με την κτηνιατρική κλινική;

Μας ζητήθηκε από την ΑΚΚΜ ένας ανελκυστήρας με αρκετές απαιτήσεις ως προς τη λειτουργιά του, σύγχρονος που να χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές.

Ήταν πρόκληση το έργο αυτό για εσάς;

Πρόκληση για εμάς είναι όλα τα έργα που μας αναθέτουν, από τα πιο άπλα μέχρι τα πιο σύνθετα και αυτό επειδή αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο με βάση τη μοναδικότητα η όποια το διακρίνει. Γνωρίζοντας όμως τις επενδύσεις που έχουμε κάνει σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό είμαστε σίγουροι για την επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση ενός έργου σας τι επακολουθεί;

Ένα απόλυτα εξειδικευμένο, υψηλών προδιαγραφών, πακέτο παροχής υπηρεσιών, το after sales technical support (asts), με το οποίο υποστηρίζουμε άρτια τεχνικά όλα τα έργα που έχουμε κατασκευάσει.